Počítače dětem

Notebooky od KBC Group mají své první majitele

Notebooky od KBC Group mají své první majitele

Za téměř dva roky působení našeho projektu se nám přihlásilo již 1 940 dárců a dobrovolníků, díky kterým jsme předali IT techniku 4 290 dětem v celé České republice.


Každému, kdo nás kontaktuje s nabídkou pomoci, patří velké poděkování – ať už se jedná o malé dárce, či velké firmy, které mají často možnost pomáhat opakovaně. Mezi takové patří i společnost KBC Group, která s projektem Počítače dětem spolupracuje dlouhodobě a nedávno se na nás opět obrátila s nabídkou 152 notebooků a kvalitních brašen, které budeme moct poskytovat nejen konkrétním rodinám, ale třeba také do dětských či azylových domovů, nízkoprahových zařízení, nemocnic atd.


První notebooky od KBC jsme již předali v Azylovém domě pro matky s dětmi na Praze 7 nebo do mladé rodiny v Havířově, která si koupi nové IT techniky pro své dvě děti nemůže dovolit.


Pokud chcete náš projekt podpořit i Vy, můžete tím, že poskytnete svoji nevyužívanou techniku, zapojíte se jako dobrovolník nebo přispějete finančním darem, ze kterého jsou hrazeny například potřebné náhradní díly nebo náklady na pohonné hmoty při rozvážení techniky do rodin po celé republice.